De Oostenrijkse fietsfabrikant Simplon, produceert al sinds de jaren 50 fietsen van zeer hoogwaardig niveau. Door een continu proces van technische innovatie, materiaalontwikkeling en kwaliteitsverbetering, produceert Simplon vandaag de dag jaarlijks meer dan 16.000 fietsen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze fietsen kunnen door Newspeed helemaal worden afgeleverd volgens de wensen van de individuele klant.

Simplon heeft een ruim aanbod van verschillende soorten fietsen; van racefiets tot mountainbike en van elektrische fiets tot hybride. Vanzelfsprekend biedt elk van deze categorieën een brede keus aan zeer veel verschillende modellen. Van een instapmodel tot op het niveau van de veeleisende (top)sporter; Simplon kan op korte termijn haar producten afleveren bij de dealer.

Newspeed richt zich vooral op het sportieve segment dat Simplon biedt.  De racefietsen hebben hun kwalitatieve beproevingen met glans doorstaan in professionele wedstrijden als de Giro d’Italia, Parijs-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen. Wij bieden hiervan zowel aluminium als carbon modellen die bijvoorbeeld qua stijfheid, gewicht en afwerking een breed scala aan keuzemogelijkheden omvatten. Voor de mountainbikes van Simplon geldt dit eveneens. Het aanbod varieert van hardtail- tot fullsuspension, van 26 – 29 inch, voor mannen én vrouwen. De carbon tijdrit- of triatlonfiets ‘Mr. T’ is voor deze discipline een absolute topper en daarnaast kunnen ook de veldrijders voor een cyclocross model bij ons terecht.

simplon-afbeelding

2016_simplon_mtb_ekibo_razorblade_37033

2016_simplon_mtb_kuro_alu_37019

2016_simplon_mtb_kuro_razorblade_cirex_37025

2016_simplon_mtb_kuro_razorblade_cirex_37026